Owify

Brezplačno svetovanje

Brezplačno svetovanje

Owify Lite

Owify Lite

Optimalna rešitev za obdelavo vseh dohodnih in odhodnih klicev

Podporni klicni center v oblaku

Vse na enemu mestu

Storitev je namenjena podjetjem, ki želijo centralizirati in avtomatizirati klicne procese ter vzpostaviti lokalno prisotnost doma in v tujini z lokalnimi telefonskimi številkami. Možnost tudi dela preko mobilne aplikacije za agente, kateri so terenski.

0 %
Obdelanih klicev
0 %
Izboljšana produktivnost agentov
0 %
Izboljšanje zadovoljstvo strank (CSTA)

Lastnosti Owify lite

Optimizirajte in prilagodite vaše dohodne in odhodne klice

Spletni vmesnik

Uporabnik potrebuje slušalke in mikrofon. Deluje tudi v mobilnih brskalnikih, ki podpirajo webRTC (Chrome, Edge).

Imenik

Agent lahko doda kontakt kot skupni kontakt. Tako tudi ostali agentje vidijo ta kontakt in so vse informacije, ki se obesijo na ta kontakt, vidne vsem.

Pošiljanje SMS-ov

Ko je kontakt shranjen, se mu lahko pošlje SMS. Kot pošiljatelj se lahko nastavi naziv podjetja, storitve ali pa telefonska številka.

Zgrešeni klici

Vsak neodgovorjeni klic se zabeleži kot zgrešeni klic in ga agenti vidijo. Ko agent pokliče nazaj, se klic izbriše iz seznama, da se ne kliče ponovno s strani agenta.

Sticky agent

Ko uporabnik pokliče naslednjič, najprej zvoni agentu s katerim se je nazadnje pogovarjal. Če je le-ta prost klic sprejme. Če ne, gre klic naprej k drugim agentom.

Barve agentov

Klic, ki je neodgovorjen in se je s to številko že kdo pogovarjal, se obarva z barvo, ki jo ima agent izbran v profilu. Tako lahko agentje takoj vidijo kateri zgrešen klic je bil zanj.

Konverzija

Med pogovorom lahko agent pritisne gumb konverzija. Kaj je konverzija je odvisno od tega kaj stranka dela. Pri spletnih trgovinah je to npr. Prodaja preko telefona. Tak klic potem statistika upošteva in prikaže uspešnost agenta glede na število sprejetih ali klicanih klicev.

Prikaz dosegljivosti agentov

Agent vidi seznam sodelavcev in kdo je prijavljen in prost. Tako lahko preveže klic k sodelavcu ali pa ga interno pokliče, da se pogovori s klicateljem.

Pravice

Administrator lahko določi kateri agent bo lahko opravljal klice iz katere številke in na katero številko se bo javljal. Tako se lahko agente segmentira po telefonski številki in jeziku, ki ga govori.

Potrebujete dodatne informacije?

Brezplačno svetovanje in predstavitev

Stopite v stik z nami

Podjetja, ki nam zaupajo: