Owify

Brezplačno svetovanje

Brezplačno svetovanje

Telefonske številke za podjetja v tujini

Pridobite lokalno telefonsko številko za vaše podjetje v vseh državah, kjer potrebujete dohodne ali odhodne klice. S tem vašim potencialnim strankam zagotovite profesionalni pristop za dohodne  klice in višjo konverzijo dviga odhodnih klicev (npr. kdaj ste nazadnje dvignili telefon, ko ste videli da vas nekdo kliče iz severne makedonije?).

Postopek pridobitve telefonske številke za podjetja pa ni najbolj enostaven zaradi visokih regulativ, ki so odvisne od vsake države posebej. Glavni razlog je izkoriščanje lokalnih telefonskih imenikov, ki so jih kilicali tako imenovani “Spam” centri.

V podjetju Owify imamo v več kot 60-ih državah urejeno lokalno legalno prisotnost, ki nam omogoča zakup lokalnih telefonskih številk za naše poslovne partnerje. S tem lahko zagotovimo hitro in zanesljivo delovanje v vseh državah.

Vse telefonske številke se lahko vežejo v vašo telefonsko centralo ali pa se priklopijo v našo spletno orodje za upravljanje klicev Owify Lite ali Owify CRM.

Poleg telefonskih številk pa vam lahko tudi pridobimo ugodne telefonske impulze doma in v tujini. 

Pridobite lokalno telefonsko številko v državi:

* V primeru, da vaše željene države ni na zgornjem spisku, nas kontaktirajte in bomo preverili kakšni so pogoji za pridobitev.

Podjetja, ki nam zaupajo:

Imate dodatna vprašanja?

Stopite v stik z našimi svetovalci, ki vam bodo predlagali optimalno rešitev za vas

Imate dodatna vprašanja?

Stopite v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo predlagali optimalno rešitev za vas

Imate dodatna vprašanja?

Stopite v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo predlagali optimalno rešitev za vas